Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP'li Bulut; Açıköğretim ve Üniversite Sınavlarının Merkezlerde Yapılması ciddi sıkıntılar yaratıyor

MHP

Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut; açık öğretim ve üniversite sınavlarının merkezlerde yapılması sonucu öğrencilerimizin sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut; açık öğretim ve üniversite sınavlarının merkezlerde yapılması sonucu öğrencilerimizin sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Yollarda girecekleri sınavlara yetişebilmek için vatandaşlarımızın kaza sonucu hayatlarını kaybettiklerini ifade eden Bulut; Konu ile ilgili olarak Başbakan`a yazılı olarak cevaplaması üzerine soru önergesi verdiğini de sözlerine ekledi.
Milletvekili Bulut; Balıkesir`imizde sınavların tek bir merkezde yapılmasının da sıkıntılar doğurduğunu ifade etti. 7 Nisan 2012 tarihinde Ramazan Meral isimli gencimizin Burhaniye`den Balıkesir`e sınava girmek için giderken yolda trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini de  ifade eden Bulut;  1 milyon 154 bin nüfusu olan ilimiz `de sınavların sadece il merkezinde yapılması sonucu sıkıntılar yaşandığını ve ilçeler arası mesafenin uzak olması sebebiyle sınavların Edremit ve Bandırma İlçelerinde yapılması gerektiğini ifade etti.
Bulut; Konu ile ilgili Başbakan`a yazılı olarak ilettiği soru;
Açıköğretim ve Üniversite sınavlarının Edremit ve Bandırma ilçelerimizde de yapılması konusunda çalışmalarınız var mıdır?


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı